Slide

Slide
Run Conference

Run Conference

I ove godine 04.09. 2020. Mostar Run Weekenda otvara se međunarodnom stručnom konferencijom “Kako trčati” koja će se održati s početkom u 19.00h u kongresnoj dvorani “Princess” hotela Mepas. Organizatori su se i ove godine potrudili osigurati kvalitetne predavače iz regije koji ce govoriti o svojim bogatim iskustvima iz svijeta trčanja i sportsko rekreativnih aktivnosti. Prvi od predavača je Kristijan Sindik – direktor Splitskog maratona koji će govoriti o svom iskustvu trčanja 6 Major maratona. Drugi predavač je Igor Majer – direktor Ocean Lava Montenegro kao i osnivač škole trčanja “GUMP” u Podgorici. Tema Igorovog predavanja biti će bogato iskustvo sinergije u organizaciji sportsko rekreativnih manifestacija i turizma. Treći od predavača je Tomislav Cvitanušić –  jedan od direktora Sarajevskog polumaratona, čovjek koji živi sport od trčanja, alpinizama, do dvostrukog Ironmana. Tomislav će kroz svoje predavanje govoriti o Motivaciji na autentičan način.

Ova konferencija je dosadašnjih godina pokazala izniman interes trkačke zajednice i još je jedna prepoznatljiva točka Mostar Run Weekenda gdje se trkači koji dođu trčati Mostarski polumaraton mogu dodatno educirati i saznati veliki broj korisnih podataka.


Kristijan Sindik – direktor Splitskog maratona koji će govoriti o svom iskustvu trčanja 6 Major maratona.

Igor Majer – direktor je Ocean Lava Montenegro kao i osnivač škole trčanja “GUMP” u Podgorici. Tema Igorovog predavanja bit će bogato iskustvo sinergije u organizaciji sportsko rekreativnih manifestacija i turizma.

Tomislav Cvitanušić –  jedan od direktora Sarajevskog polumaratona, čovjek koji živi sport od trčanja, alpinizama, do dvostrukog Ironmana. Tomislav će kroz svoje predavanje govoriti o Motivaciji na autentičan način.

Slide